top of page
AdobeStock_210799927.jpeg

Koester onze Kuststrook

Stichting Duinbehoud is een actieve onafhankelijke speler die zich inzet voor het voortbestaan van onze duinen en de oorspronkelijke biodiversiteit te herstellen. Professionals die met de inzet van vrijwilligers met kennis en energie aan de slag zijn met onderhoud en herstel. Onze rotary club Bloemendaal Caprera ondersteunt dit met natuurdagen en fondsenwerving.

Goed gereedschap is het halve werk...

Tijdens de natuurdagen werken vrijwilligers onder begeleiding van een deskundige professional samen om klussen uit te voeren. Hiervoor is goed gereedschap nodig. De vraag aan ons was of wij dit mogelijk konden maken. De grootste aanschaf is een bosmaaier. En als er budget over is ook handgereedschap voor de vrijwilligers.  

Geen half werk met goed gereedschap...

Draag bij aan de zorg voor de duinrand
met een heerlijk wijntje in de hand.

WhatsApp Image 2024-03-21 at 10.01.27.jpeg

Franse druiven voor Hollandse duinen

Domaine de Marotte ligt aan de voet van de Mont Ventoux. Deze wijngaard wordt gerund door Daan en Elvire van Dijkman. Zij maken deze biologische wijnen die uitblinken in kwaliteit. Wij kunnen het u van harte aanbevelen. Niet alleen wij zijn enthousiast. Het is wijn die geschonken wordt in een van de meest gerenommeerde hotels van Amsterdam aan de Amstel.

cuvee Niels.png

Domaine de Marotte Cuvée Niels

In de geur zowel donker als gekonfijt fruit, vanille, zoethout en zelfs iets van tabak. De afdronk is vol en rond. Wij adviseren om deze wijn eerst even te laten ‘ademen’ om de aroma’s los te laten komen. Smaakt heerlijk bij diverse gerechten uit de Franse, Italiaanse en Spaanse keuken. En licht gekoeld ook een aangename begeleider voor Nederlandse gerechten.

cuvee Jules.png

Domaine de Marotte Cuvée Luc

Een lekkere frisse en complexe witte wijn. De aroma’s van bloesem, citrusfruit en abrikoos vliegen het glas uit. In de mond is deze wijn mooi evenwichtig met een verrassend lange afdronk. Deze wijn is uitstekend te combineren met o.a. asperges, diverse vissoorten, frisse salades en zelfs met blauwe kaas.

cuvee Luc.png

Domaine de Marotte Cuvée Jules

Wij maken deze wijn voornamelijk van Mourvèdre – een druivenras dat veel voorkomt in de Bandol – en Cinsault. In de geur herken je aroma’s van rood fruit zoals aardbei en framboos maar ook wat vanille en laurier. De smaak sluit daar naadloos op aan met dezelfde impressies.
Vol en levendig en hij heeft een lange afdronk. Makkelijk 2 tot 3 jaar houdbaar.


De opbrengst komt 100% ten goede aan het budget voor goed gereedschap van stichting duinbehoud.

Wij verzamelen alle bestellingen, eind Mei wordt uw bestelling via uw Rotary contactpersoon geleverd. Vandaar dat wij u vragen om deze naam in te vullen bij het plaatsen van uw bestelling. 

bottom of page