top of page

ma 30 aug

|

Zandvoort

Regio bijeenkomst Rotary Zandvoort

Team-up met Rotaryclub Zandvoort. Het belooft een interessante avond te worden!

Registration is Closed
See other events
Regio bijeenkomst Rotary Zandvoort
Regio bijeenkomst Rotary Zandvoort

Tijd en locatie

30 aug 2021, 18:30 – 22:30

Zandvoort, Boulevard de Favauge 17, 2042 TV Zandvoort, Netherlands

Genodigden

Meer informatie

Wij hebben deze avond uitgenodigd de organisatie 'theBridge2Hope' (https://thebridge2hope.org). Stichting The Bridge2Hope ondersteunt overlevenden van mensenhandel en seksuele uitbuiting in Nederland en helpt hen naar een veilig en menswaardig bestaan. Een helaas groeiend, zeer schrijnend probleem van mensenhandel en uitbuiting, dat onder onze ogen ook in Nederland plaatsvindt. Bridge2Hope ondersteunt met een integraal interventieprogramma.

Een serieus thema op een hopelijk mooie en ook luchtige avond. Dr. Sheetal Shah is oprichter van deze Stichting. 

De voorzitter Angelique Koopmans is tevens lid Rotaryclub Rio aan de Amstel. Zie de profielen hieronder.

Op de avond zelf zullen de sprekers aan de hand van een specifiek voorbeeld/project vertellen over "how to break the chain”, hoe we daadwerkelijk impact kunnen creëren en hoe Rotary daar (met financiële ondersteuning) een verschil in (mensenlevens) kan maken. Het onderwerp is deze keer denk ik wat indringender dan vorige keren.

Hoewel de regiobijeenkomst normaal gesproken geen fundraising karakterheeft, overwegen wij deze keer wel een bijdrage aan de Stichting doen. Andere clubs zijn hier uiteraard geheel vrij en iedereen kan daar een eigen afweging in maken.Naast aandacht voor dit thema, zal het uiteraard ook weer gewoon een gezellige Rotary avond worden, waarin de onderlinge banden worden aangehaald en wellicht mooie plannen voor de toekomst worden gesmeed. 

Graag tot ziens op maandag 30 augustus! Maureen Balvoorzitter Rotary Zandvoort

Deel dit evenement

bottom of page