top of page

za 06 jan

|

Bloemendaal

Nieuwjaarsborrel | In combinatie met Lezing door Bas Ibelings

Luid met je leden het nieuwe jaar in, drink een borrel, neem een hapje en sluit de avond af met een interessante lezing van Professor Bas Ibelings. over 'kantelpunten'

Registration is closed
See other events
Nieuwjaarsborrel | In combinatie met Lezing door Bas Ibelings
Nieuwjaarsborrel | In combinatie met Lezing door Bas Ibelings

Tijd en locatie

06 jan 2024, 17:00 – 19:30

Bloemendaal, Zocherlaan 1, 2061 DK Bloemendaal, Netherlands

Genodigden

Meer informatie

De RCBC-nieuwjaarsborrel zit er weer bijna aan te komen. Een leuk, informeel evenement om je leden op een andere manier te leren kennen, maar wat zijn nu de do’s en don’ts tijdens een RCBC-nieuwjaarsborrel?

Don’t: hele avond over het werk praten

Als je op een feestje bent, ben je misschien snel geneigd om over het werk te praten. Natuurlijk is even babbelen of klagen over het werk niet verkeerd, maar probeer te vermijden dat het de hele avond over het werk gaat. Probeer de persoon naast je te leren kennen en vraag wat hem bezighoudt in het dagelijks leven.

Do: praten met andere leden

Een nieuwjaarsborrel is de perfecte gelegenheid om eens met andere leden te praten. In eerste instantie zal iedereen bij hun vertrouwde clubje gaan staan, maar eigenlijk is het veel leuker om ook eens mensen van de club te spreken. Die zie je immers niet zo vaak. Dat is bovendien ook goed voor de team spirit van de club. 

Don’t: te veel drinken

Bij een nieuwjaarsborrel mag de drank gerust vloeien, maar houd wel in het achterhoofd dat je op een RCBC-borrel bent. Je moet je leden wel weer gewoon onder ogen durven komen. Een paar alcoholische drankjes nuttigen moet geen probleem zijn, maar het zou vervelend zijn als het uit de hand loopt. Als je nieuw bent: peil even bij anderen hoe nieuwjaarsborrels er normaal gesproken aan toegaan. Staat jouw club bekend om de vetste feesten met liters en liters alcohol? Dan weet je wat je te wachten staat! Maar als het bij jouw cluppie altijd netjes blijft, zou het vervelend zijn als je teveel drinkt en dingen gaat doen waar je later spijt van krijgt. Dat wil je niet!

Do: casual outfit

Kies voor een smart casual outfit. Afgetrapte sneakers en te korte rokjes en diepe decolletés zijn natuurlijk not done. 

Don’t: vertellen dat je een nieuwe club zoekt

Als je een glaasje op hebt, vertel je dingen die je achteraf misschien beter niet had kunnen vertellen. Ben je van plan om in het nieuwe jaar een nieuwe club  te zoeken? Zeg dit dan zeker niet op de nieuwjaarsborrel. Iedere club heeft wel een roddeltante en voor je het door hebt weet het hele club dat je jouw eigen club wil gaan verlaten. En dat is niet wat je wil. Heb het hier dus gewoon niet over.

Deel dit evenement

bottom of page