top of page

vr 19 nov

|

Pathé Haarlem

Een avondje naar de film! : Alles op tafel

Een avondje vol venijnig ongemak! Het idee achter Alles op tafel komt uit Italië en werd daar ook zo vaardig uitgewerkt dat het wereldwijd al negentien remakes opleverde. Het Italiaanse origineel, Perfetti sconosciuti, en de Franse remake, Le jeu, waren al te zien in de Nederlandse bioscoop.

Registration is closed
See other events
Een avondje naar de film! : Alles op tafel
Een avondje naar de film! : Alles op tafel

Tijd en locatie

19 nov 2021, 19:45

Pathé Haarlem, Zijlvest 41-43, 2011 VB Haarlem, Nederland

Genodigden

Meer informatie

Linda de Mol en Will Koopman hebben na hits als Gooische Vrouwen en April, May en June de handen ineengeslagen voor de film Alles op tafel. Recensenten zijn gematigd enthousiast. De film is volgens hen vermakelijk en smeuïg, maar heeft een brave conclusie.

Een groep vrienden - drie koppels en een vrijgezel - gaat samen eten besluit bij wijze van vermaak de telefoons open en bloot op tafel te leggen. De vrienden moeten ieder appje voorlezen, elke foto delen met de tafelgenoten, opnemen als iemand belt en het gesprek op de speaker voeren. Het is de basis voor het verhaal van Alles op tafel.

De Telegraaf - 3,5 sterren

"Sinds 2016 nemen filmmakers over de hele wereld gretig aftrek van bovenstaand verhaal, afkomstig uit de Italiaanse bioscoophit Perfetti sconosciuti. In Nederland waren het regisseur Will Koopman en scenarist Frank Houtappels (Gooische Vrouwen, Oogappels) die hun kans schoon zagen." "Verschillen met het origineel zijn er wel te vinden. Houtappels stopt zijn dialogen al vanaf het begin vol met onderlinge irritaties, plagerijtjes en lekker vinnige opmerkingen."

Deel dit evenement

bottom of page