top of page

ma 04 dec

|

Haarlem

(Duurzame) RCBC Sinterklaas Pakjesavond

We zijn afgelopen jaar allemaal super lief geweest (toch?) De Sint komt dus langs bij RCBC! Pak een leuk product dat je thuis al hebt leuk in voor een van de andere leden waarna alle cadeautjes een nieuwe eigenaar krijgen door de worp van een dobbelsteen! Duurzame pakjesavond!!

Registration is closed
See other events
(Duurzame) RCBC Sinterklaas Pakjesavond
(Duurzame) RCBC Sinterklaas Pakjesavond

Tijd en locatie

04 dec 2023, 20:00 – 22:00

Haarlem, Ramplaan 125, 2015 GV Haarlem, Netherlands

Genodigden

Meer informatie

HET GEZELLIGSTE SINTERKLAAS DOBBELSPEL MET 3 RONDES

Dit spel bestaat uit 3 rondes en vereist slechts een dobbelsteen en een set van onderstaande regels, die je gemakkelijk kunt afdrukken. Het doel van het spel is eenvoudig: verzamel cadeautjes. Dit doe je door om de beurt met de dobbelsteen te gooien. Het aantal ogen op de dobbelsteen bepaalt de opdracht die je moet uitvoeren. Deze opdrachten verschillen per ronde, en hieronder vind je een overzicht van welke opdrachten bij welke ronde horen. Bereid je voor op een gezellige en competitieve Sinterklaasavond vol verrassingen!

Ronde 1 – de start

Het moment is aangebroken: het sinterklaas dobbelspel kan beginnen. Verzamel alle cadeaus bij elkaar en leg ze op een stapel in het midden van de kamer. In de eerste ronde gaan jullie cadeaus verzamelen, maar nog niet uitpakken. De jongste speler mag beginnen met gooien.

Pak een cadeau (maar pak het nog niet uit)

Alle cadeaus naar links

Ruil een cadeau met iemand anders

Alle cadeaus naar rechts

Deel dit evenement

bottom of page