top of page

di 10 mei

|

Location is TBD

District bijeenkomst, praatje Dick Hulsebosch

In de regio Zuid-Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort) zijn 9 clubs gevestigd. Elke club is anders, maar er zijn toch ook weer veel parallellen. Dick geeft informatie over de stand van zaken.

Registration is Closed
See other events
District bijeenkomst, praatje Dick Hulsebosch
District bijeenkomst, praatje Dick Hulsebosch

Tijd en locatie

10 mei 2022, 20:00 – 21:55

Location is TBD

Meer informatie

Dick geeft aan: In de regio Zuid-Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort) zijn 9 clubs gevestigd. Elke club is anders, maar er zijn toch ook weer veel parallellen. Fellowship staat bij de meeste clubs voorop, maar er worden ook vele projecten uitgevoerd, o.a. End Plastic Soup, Rotary Road Masters, End Polio Now bollen planten bij verzorgingshuizen, concerten voor het goede doel en bloemen of eten brengen naar eenzame mensen.

4 x per jaar komt het Regionaal Bestuurs Contact (RBC) bij elkaar. De laatste keer kon dat alleen per Zoom, zoals bijgaande foto toont.

Helaas beperken de coronavoorschriften veel clubs. Niet alleen worden de fysieke clubbijeenkomsten geschrapt of erg beperkt, maar diverse projecten kunnen geen doorgang vinden. De schone taak van de besturen is nu om de spirit in de clubs te houden. En daar helpen wij elkaar mee in het RBC.

Deel dit evenement

bottom of page