top of page

ma 25 okt

|

Haarlem

Diner en introductie commissie Chance to Change

Een club is dynamisch en veranderd continue. Zoals het leven zelf! Wat willen we met ons cluppie?, waar willen we heen?, wat zijn onze waarden en normen? Hoe krijgen we de juiste nieuwe leden aan board en wat is het profiel van deze leden. Een must-attend voor elk RCBC lid.

Registration is Closed
See other events
Diner en introductie commissie Chance to Change
Diner en introductie commissie Chance to Change

Tijd en locatie

25 okt 2021, 19:00 – 23:59 CEST

Haarlem, Ramplaan 125, 2015 GV Haarlem, Netherlands

Genodigden

Meer informatie

Kort na het vertrek van 5 leden, doemde er binnen RCBC een aantal vragen op zoals;  

Wat zegt dit over onze onderlinge omgang met elkaar? En kunnen en willen we hier iets van leren? 

Wat is nu het DNA van RCBC? En wat (ver)bindt ons nu écht?

In onze maatschappij zie je dat oude systemen kraken in hun voegen. En tegelijkertijd blijft de verleiding groot om oude disfunctionerende systemen te restaureren. Ons gevoel, de natuur, de wetenschap, onze (klein)kinderen, het klimaat.. ze schreeuwen dat het anders moet! Maar HOE? Dat gevoel en die vraag zouden we ook op ons clubje toepassen.

In de snel veranderende en vluchtige tijden waarin wij leven lijkt het ons daarom waardenvol om eens stil te staan bij de relatie die wij als individu en als clublid van RCBC met elkaar onderhouden. Hoe duurzaam of vluchtig is die relatie? 

Wat is daarbij van belang? Raken we indien nodig echt de kern met elkaar? Voeren we echt het goede gesprek? En wat zegt dit over de belangrijkste Rotary principes; Fellowship en Community Services! En wat zijn onze “algemene” gemeenschappelijke referentiepunten als Rotary leden? En wat zijn deze referentiepunten “in het bijzonder” als RCBC lid? Wat willen we blijven doen en wat willen we niet meer doen of anders doen?

Graag nodigen wij jou dus uit om het hier op deze avond met elkaar over te hebben. To Change or not to Change, thats the question..   

Deel dit evenement

bottom of page