top of page

ma 26 sep

|

Amsterdam

Benefiet golftoernooi | Spelen om te spelen

Bloemendaal Dennenheuvel en Park Vogelenzang vangen kinderen uit Oekraïne op. Naast school willen de kinderen natuurlijk ook sporten, spelen, knutselen en er even uit naar bijvoorbeeld het Lineushof of NEMO. Dit gezellige golf-event verzamelt geld in voor dit mooie doel. Doe mee en schrijf je in!

Registration is closed
See other events
Benefiet golftoernooi | Spelen om te spelen
Benefiet golftoernooi | Spelen om te spelen

Tijd en locatie

26 sep 2022, 13:00 – 19:00

Amsterdam, Bauduinlaan 35, 1047 HK Amsterdam, Netherlands

Genodigden

Meer informatie

Bloemendaal Dennenheuvel en Park Vogelenzang zijn de twee lokaties in de gemeente Bloemendaal waar kinderen uit de Oekraïne worden opgevangen. Naast school willen de kinderen natuurlijk ook sporten, spelen, knutselen en er even uit naar bijvoorbeeld het Lineushof of NEMO. Met uw bijdrage maken wij dat mogelijk. Daarnaastzullen de leden van RCBC de betreffende activiteiten actief begeleiden en ondersteunen. 

Voor het meedoen aan de 18 holes sponsor je het goede doel met € 100,- pp. Dat is incl. lunchpakket en borrel 

Voor de 9 holes sponsor je € 70,- pp. incl. aangeklede borrel. Kun je (nog) niet golven? Volg dan een clinic voor slechts

 € 55,- pp. incl. aangeklede borrel. Je kunt evt. ook meedineren aan het einde van de dag informatie hierover volgt nog. Schrijf je in via de app of site of stuur even een mailtje naar: info@rcbc.nl . Je schrijft dus in voor 18 of 9 holes per persoon of per flight, of voor de clinic. Graag aangeven of je wel of niet wilt deelnemen aan het diner. Let op: Het aantal plekken is beperkt dus schrijf tijdig in. De 18 holes start vanaf 13:00 De 9 holes start vanaf 14:30. De golfclinic start om 15:00 uur. 

Deel dit evenement

bottom of page