top of page

 ACTIE LOOP TOT 20 MEI

KOESTER DE KUSTSTROOK

Draag bij aan de zorg voor de duinrand met een heerlijk wijntje in de hand

 ACTIE START BINNENKORT

SUMMER DINNER & NIGHTCLUB PARTY 

29 juni a.s.
Opbrengst voor de HATKA

 TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

END POLIO
NOW

koop de Rotary Tulpenbollen

AdobeStock_210799927.jpeg

Koester onze Kuststrook

Stichting Duinbehoud is een actieve onafhankelijke speler die zich inzet voor het voortbestaan van onze duinen en de oorspronkelijke biodiversiteit te herstellen. Professionals die met de inzet van vrijwilligers met kennis en energie aan de slag zijn met onderhoud en herstel. Onze rotary club Bloemendaal Caprera ondersteunt dit met natuurdagen en fondsenwerving. 

Goed gereedschap is het halve werk...

Tijdens de natuurdagen werken vrijwilligers onder begeleiding van een deskundige professional samen om klussen uit te voeren. Hiervoor is goed gereedschap nodig. De vraag aan ons was of wij dit mogelijk konden maken. De grootste aanschaf is een bosmaaier. En als er budget over is ook handgereedschap voor de vrijwilligers.  

Geen half werk met goed gereedschap...

Draag bij aan de zorg voor de duinrand
met een heerlijk wijntje in de hand.

handson activiteit leden

Franse druiven voor Hollandse duinen

Domaine de Marotte ligt aan de voet van de Mont Ventoux. Deze wijngaard wordt gerund door Daan en Elvire van Dijkman. Zij maken deze biologische wijnen die uitblinken in kwaliteit. Wij kunnen het u van harte aanbevelen. Niet alleen wij zijn enthousiast. Het is wijn die geschonken wordt in een van de meest gerenommeerde hotels van Amsterdam aan de Amstel.

Marotte cuvee Niels

Domaine de Marotte Cuvée Niels

In de geur zowel donker als gekonfijt fruit, vanille, zoethout en zelfs iets van tabak. De afdronk is vol en rond. Wij adviseren om deze wijn eerst even te laten ‘ademen’ om de aroma’s los te laten komen. Smaakt heerlijk bij diverse gerechten uit de Franse, Italiaanse en Spaanse keuken. En licht gekoeld ook een aangename begeleider voor Nederlandse gerechten.

Marotte cuvee Jules

Domaine de Marotte Cuvée Luc

Een lekkere frisse en complexe witte wijn. De aroma’s van bloesem, citrusfruit en abrikoos vliegen het glas uit. In de mond is deze wijn mooi evenwichtig met een verrassend lange afdronk. Deze wijn is uitstekend te combineren met o.a. asperges, diverse vissoorten, frisse salades en zelfs met blauwe kaas.

Marotte cuvee Luc

Domaine de Marotte Cuvée Jules

Wij maken deze wijn voornamelijk van Mourvèdre – een druivenras dat veel voorkomt in de Bandol – en Cinsault. In de geur herken je aroma’s van rood fruit zoals aardbei en framboos maar ook wat vanille en laurier. De smaak sluit daar naadloos op aan met dezelfde impressies.
Vol en levendig en hij heeft een lange afdronk. Makkelijk 2 tot 3 jaar houdbaar.


De opbrengst komt 100% ten goede aan het budget voor goed gereedschap van stichting duinbehoud

uitnodiging summer nightclub 2024

29JUNI

Exclusive Summer Nightclub Party
in Zocherlounge, Bloemendaal

U wordt verwelkomd met een zomers aperitief. Na de borrel volgt het walking dinner waarbij passende wijnen worden geserveerd. Het diner wordt omlijst met een intiem optreden van zangeres Isabel Commandeur. Na het dessert neemt de DJ mee terug naar de swingende discotijd. U kunt natuurlijk ook lekker socializen buiten op het terras. 

Datum:  

Zaterdag 29 juni aanvang 19:00 uur

Plaats:  

Zocherlounge in het kerkje aan de Zocherlaan 1 in Bloemendaal

Kosten:  

Tickets inclusief walking dinner  €100 p.p.

Dresscode:

Feestelijk, passend in het thema Nightclub

Bent u erbij?
TICKETS

Fundraising event voor de HATKA. Hieronder meer informatie 

programma summer nightclub

De opbrengst komt geheel ten goede aan de

HATKA

De missie van HATKA:

“Wij willen armoede onder kinderen uitbannen en stellen ons als doel dat in 2030 kinderen de gevolgen van armoede niet meer hoeven te ondervinden en nieuwe gezinnen niet meer in armoede vervallen.”

Kinderarmoede in Haarlem?

Haarlem is een mooie en welvarende stad. Toch leeft er gemiddeld ca. 1 op de 10 kinderen onder de armoedegrens, met alle risico’s voor hun ontwikkeling op gebied van gezondheid, welzijn, opleiding en werk. Zo kan armoede generaties lang blijven bestaan. De Haarlemse Alliantie tegen Kinderarmoede bundelt de krachten van diverse organisaties om dit te doorbreken.

De HATKA wordt door meerdere Rotary clubs uit de regio gedragen, met hands-on activiteiten en vanzelfsprekend financiële middelen. 

logo HATKA

END POLIO NOW

Bestel de speciale 'End polio Now' actie tulpenbollen van de Rotary.

 

De End Polio Now tulpenactie 2023 is gestart. Het afgelopen jaar heeft onze Rotary Club er samen met vele andere Nederlandse Rotary Clubs voor gezorgd dat er een mooie bijdrage is geleverd aan het uitroeien van polio.
 
De End Polio Now tulpen bloeien dit voorjaar niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.
 
In één doosje zitten 25 tulpenbollen. In 2019 zijn in totaal 13.208 doosjes en 21 projectverpakkingen (gelijk aan 2100 doosjes) gekocht. Daarmee is de netto bijdrage dit jaar € 140.611,60. Met extra bijdragen vanuit het Rotary World Fund en de Bill & Melinda Gates Foundation zorgden onze End Polio Now tulpen voor ruim  € 570.000,-- aan middelen om de ziekte polio te bestrijden. Daar zijn we trots op.
 
We willen doorgaan tot het doel, een wereld vrij van polio, is bereikt. Help jij ook mee? Bestel nu jouw tulpen (ook leuk als cadeau)

bottom of page