top of page

ma 30 mei

|

Halfweg

Excursie Hollandse Pilsener Fabriek

Ga mee met deze excursie naar één van de grootste brouwerijen van ons land, met 19 brouwketels en een totale capaciteit van 15.500 hectoliter, brouwen ze daar met ambachtelijke passie 2,5 miljoen liter premium goudgele pilsener per jaar, voor een goudeerlijke prijs. Kosten €15 pp.

Registration is closed
See other events
Excursie Hollandse Pilsener Fabriek
Excursie Hollandse Pilsener Fabriek

Tijd en locatie

30 mei 2022, 20:00 – 22:05 CEST

Halfweg, Haarlemmerstraatweg 73g, 1165 MK Halfweg, Netherlands

Genodigden

Meer informatie

Pils, pils en nog eens pils

‘In der Beschränkung zeigt sich der Meister’, zo luidt een bekend Duits spreekwoord, het land waar ze het brouwen van pils tot een ware kunst hebben verheven. Door jezelf te beperken tot één specialisme, word je daarin een meester. Dat maken ze elke dag waar in onze Hollandse Pilsener Fabriek, waar ze samen met de Duitse meesterbrouwers die bij hun werken, de Premium Pilsener brouwen.

Natuurzuiver gebrouwen

Het brouwen van pilsener is complexer dan het brouwen van andere biersoorten zoals bijvoorbeeld speciaalbieren. Een vak apart. Met name het gistproces vereist speciale koeltanks waarin de pils moet rijpen bij temperaturen tussen de 4 en 15 graden. Daarom werken in onze bierfabriek ook Duitse brouwers die met kun kennis zorgen dat onze pilsener ook echt een pilsener is. Natuurzuiver gebrouwen volgens de strenge richtlijnen van het welbekende Duitse Reinheitsgebot.

Laat je het brouwproces uitleggen en proef het bier tijdens deze interessante excursie.

De kosten v oor deze excursie zijn €15.

Deel dit evenement

bottom of page